sábado, 13 de agosto de 2011

Fotos i més fotos


Focs artificials a Santiago de Compostela. Quina rebuda ens van fer, de caps d´estat!

Foto oficial que prova que vam fer el camí.

El Monte de Gozo i quin plaer!!



Marca dels 100 km. per arribar a Santiago de Compostela.



Durant el camí vam trobar zones especialment boniques com la de la foto.



Esperant un dels múltiples esmorzars.

Entrant a Galícia....pujades i més pujades...oh, quina joia!!

Un dels antros de pirates i peregrins.

Garito de malfactors i gent perillosa.

A una de les moltes creus que apareixíen pel camí. Aquesta ens la vam trobar tot just després de conversar llargament amb el Sr. Pau Perroflauta i il.luminar-nos amb la seva extensa saviesa i modals a taula.



La colla amb el Gaudí. El Siscu, un xerraire de mena, li està donant conversa i cantant aquella bella melodia que diu "...de licor café, de licor café, de licor caféééé...."

La famosa via Trajana, que va torturar culs i próstates sense pietat.

L´Albert de la Cruz ben carregat i apretant amb la seva màquina (amb motoret ;-)

La bici del Jordi reposant.

Una de les baixades durant el primer dia.

Sirenitas a punt de fer una competició inter-rural ...uhm, qué bé es menja a les piscines municipals...quin servei.





A "El Molino"....de licor café, de licor café, de licor cafééé i orujo i vi i cervesa i....
Arribada a l´estació de Burgos city

L´expedició tornava amb aquestes cares de joia a l´aeroport de Barcelona.

martes, 9 de agosto de 2011

lunes, 8 de agosto de 2011

Dades del viatge








Membres del grup: Manel


Nom: Manel


Característiques: assessor cultural del grup. Gran rodador, s´ha adaptat en qualsevol terreny amb èxit i solvència. Tastador inacabable de gerres de cerveses i ous fregits. Home discret ens ha fet pensar amb les seves preguntes oportunes. Ha animat el grup amb les seves ocurrences i risa explosiva. S´agraeix que cedís casa seva per rebre les bicicletes des de Santiago de Compostela.

Membres del grup: Toti


Nom: Toti

Característiques: bon rodador, té cames de sobres per adaptar-se a qualsevol terreny. S´ha descobert a sí mateix com un gran rodador sobre asfalt. Escribà de Sant Cugat ha mantingut un diari amb les incidències de cada dia. Gran animador del grup i trabucaire matinal. En futures entrades el text serà propietat d´aquesta ment inquieta.


Membres del grup: Jose



Nom: Jose





Característiques: president honorífic de "Cabezas Esportillás". El més veterà de la colla ha demostrat estar en molt bona forma. Tastador inacabable de sopes, les ha provat totes. Home inquiet que ens ha fet veure que si un es proposa quelcom, es pot aconseguir. Gran animador del grup, ha pujat els ànims quan ha calgut. Encara, però, ens té sorpresos pel nombre d´aturades que pot arribar a fer i per l´inacabable trànsit que còrre pels seus conductes interns. Jose....esportillao per sempre! ;-)



Membres del grup: Albert de la Cruz



Nom: Albert

Característiques: cap d´allotjament, ha gestionat les reserves a hostals i albergs a les mil meravelles. Impecable coordinació dels germans de la Cruz. Gran rodador, gaudeix de les pujades com ningú i se li ha vist, fins i tot, xerrant mentre pujava un port rera un altre. Molt fort i ben connectat amb la seva màquina que, tot sigui dit, alguns sospitem que té un petit motor amagat. Catxondo i analític de naixement.



Membres del grup: Jordi



Nom: Jordi

Característiques: dissenyador de les 8 etapes ha mantingut sempre la moral de la tropa ben alta . Ens ha assessorat de com fer bons estiraments i escalfaments. Tastador malaltís de sidra. Gran rodador en qualsevol perfil. Juntament amb el Ramón i el seu germà Albert han mantingut sempre un ritme alegre.



Membres del grup: Albert Vilar



Nom: Albert

Característiques: bon rodador, ens ha donat a conéixer els perfils d´etapes amb força exactitud, gràcies a un mapa espléndid. Home de proverbis i dites populars ha estat una font de coneixement constant, sobretot en les visites a les catedrals que ens hem trobat.





Membres del grup: Raúl


Nom: Raúl


Característiques: freestyler, ha gaudit de trialeres com un locu, no tant de la via Trajana, que li ha deixat el cul i part de la próstata com un nyap. Va iniciar-se en el camí com un complert desconegut, però amb aquesta colla la familiaritat, les bones vibracions i "catxondeiuuu" han fet que s´hi sentís com a part de la família bastant ràpidament. Cap mecànic del grup, no ha hagut de donar assitència a practicament ningú de la colla.

Membres del grup: 6Q


Nom: Siscu
Característiques: acupuntaire d´animals i Ramon. Ens ha sotmés les nostres orelles a prova cantant repetidament una bella melodia que diu: "de licor café, de licor café, de licor cafééééé...". Se li ha vist gaudir de les pujades com ningú. Gran animador del grup i conversador interminable ens ha introduït a la medicina i saber oriental.







Membres de grup: Ramon




Nom : Ramon

Característiques: gran rodador. Sempre ha marcat un ritme fort essent la "teté de la course" en la majoria de casos. Tastador de cerveses i sidra tamany XXL. Contable de la colla ha portat els numeros al céntim. Se li ha d´agraïr aquesta feina que ha fet amb mérit.





miércoles, 3 de agosto de 2011

Cabezas esportillás conquereixen el Camí de Santiago










El dia 24 de juliol del 2011, un grup de jovenets anomenats "Cabezas Esportillás" comandat pel president honorífic Jose, va començar l´aventura de fer el Camí de Santiago en 8 etapes de 80 Km aproximadament cadascuna. El 31 de juliol vam aconseguir la fita sumant un total de 550 Km en les nostres cames i culs ;-). L´orígen del camí va ser Burgos capital, on vam arribar en autobús des de Barcelona i el retorn el vam fer amb avió des de Santiago. Tota una experiéncia pels 9 intrépids ciclistes.

En les següents entrades publicarem fotografies de diferents membres del grup i text del nostre il.lustríssim escribà de Sant Cugat en Toti Canes. El blog està dissenyat per que tots en gaudíu amb tan sols un click de ratolí.

Rebeu una abraçada ben forta i carinyosa.

Moñon 2 "pa habernos matao, Paco!!"